Ons Restaurant, De Blauwe Sluis

Na enkele jaren te werken als chefkok bij de Blauwe Sluis samen met de familie van Vlijmen voelt dit als een heerlijk onderkomen.

Dit gevoel willen wij graag delen met onze gasten en graag bieden wij de mogelijkheid voor een aangenaam verblijf in het huiskamerrestaurant van Restaurant De Blauwe Sluis of op een van de terrassen, waar gebruik gemaakt kan worden van een uitgebreide lunchkaart, een High Tea, een steeds wisselende dinerkaart, wijnkaart, of gewoon een kleine terraskaart, een vers kopje koffie of een drankje en een hapje.

Al bijna drie eeuwen is de familie van Vlijmen met deze streek verbonden en daarom laten wij u graag kennismaken met onze verse ambachtelijke streekproducten, authentieke bereidingswijze en recepturen.

Hierin worden wij bijgestaan door onze buren en streekgenoten, zoals o.a. Savelkouls Vleesboerderij, Bakkerij Erkeland, Kaasboerderij De Lange Hoeve, Aspergebedrijf van Den Braak, Geert Merks, Caves Hubert Oss, Slachterij en Slagerij Ebergen en vele anderen.

Deze unieke plaats aan De Maas zal u doen onthaasten en verzoekt u om tijd en stress te vergeten. Laat u in een relaxte sfeer bedienen en geniet van een bezoek aan ‘De Blauwe Sluis’.

(H)eerlijk genieten aan de maas!

Team De Blauwe Sluis
Rens Kemp
Familie Van Vlijmen